Smith & Nephew, Hoofddorp

Het Britse Smith & Nephew is een internationaal opererend medisch technologiebedrijf met een rijke historie en was voor haar nieuwe Nederlands hoofdkantoor op zoek naar een nieuwe, moderne uitstraling. Met de nieuwe corporate huisstijl en kleurgebruik van Smith & Nephew is er een nieuw interieurconcept bedacht waar men weer jaren mee vooruit kan.

 

Het nieuwe kantoor moest voldoen aan verschillende eisen: meerdere open werk- en vergaderruimtes, een bijzondere ruimte om een town hall meeting te houden en informeel te vergaderen en elkaar te ontmoeten. De centrale trap die is gerealiseerd dient als ontmoetingsplek en als spreek plek voor de town hall meeting.

Colofon

Locatie: Hoofddorp
Opdrachtgever: T├ętris Design & Build
Omschrijving: 2500 m2. BVO
Opdracht: ontwerp en esthetische begeleiding