Engie Services West Industrie BV, Rotterdam

Engie Services West Industrie heeft mij benaderd om het interieur van het pand in Rotterdam een prettiger, sfeervoller interieur te geven. Dat uitte zich in het upgraden van de entreehal, vergaderruimtes, akoestiekverbetering en het vormgeven van een brainstormruimte.

Mijn opdrachtgever gaf aan dat er op diverse plekken akoestiekproblemen waren en dat werknemers hadden aangegeven dat zij het interieur steriel vonden. Deze twee vragen zijn met één oplossing beantwoord: voor het hele pand is er een plan gemaakt voor akoestische panelen, met daarop afbeeldingen die refereren aan de werkzaamheden van Engie. Op de foto’s zien we trotse werknemers, projecten van Engie en beelden die kenmerkend zijn voor Rotterdam en omgeving: de Rijnmond, de SS Rotterdam, De Koningsbrug en De Hef.

Teamwork

Teamwork is de hoeksteen van het succes van Engie Services West Industrie. Omdat werknemers gemotiveerd worden om elkaar op te zoeken en kennis te delen was er behoefte aan een brainstormruimte waar men “buiten de kantoorsfeer” tot oplossingen kan komen. De brainstormruimte is op één van de mooiste plekken van het pand gerealiseerd: op de derde verdieping aan de voorkant van het pand. Het resultaat is een werkelijke adembenemend uitzicht op de Maas. Een toplokatie voor top-ideeën…

Colophon

Locatie: Willingestraat, Rotterdam
Opdrachtgever: Engie Services West Industrie B.V.
Omschrijving: Upgrading interieur en ontwerpen brainstormruimte
Opdracht: ontwerp en esthetische begeleiding